GARÁZSKAPUK ÉS IPARI KAPUK VEZETŐ GYÁRTÓJA Üzleti partnerek bejelentkezése
sekční průmyslová vrata 4sekční průmyslová vrata 5sekční průmyslová vrata 6

Ipari szekcionált garázskapuk

  • Széles színválaszték, felár nélkül, és a DURA PRINT technológia használatának lehetősége
  • Különböző típusú vasalatok különböző épületekhez
  • Mindig méretre gyártva
  • Kiváló hőszigetelő tulajdonságok

Kínálatunkban acél és alumínium szekcionált garázskapukat talál. Az acél szekcionált garázskapukat kiváló hőszigetelő tulajdonságok jellemzik. Ezt a típusú szekcionált garázskaput többféle színben kínáljuk felár nélkül. Az alumínium teljesen üvegezett szekcionált garázskapukat főként modern üvegezett épületekben használják, például autószalonokban. Kérésre minden szekcionált ipari garázskaput bármilyen színben a RAL paletta szerint tudunk gyártani, vagy bármilyen nyomtatott mintával a DURA PRINT technológiának segytségével.

IGÉNYELJEN IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPUT

KIVITEL

BASE + TIPUSÚ IPARI SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU

A Base + ipari garázskapukat elsősorban ipari és tároló épületekhez tervezték. Az ajtókat kiváló hőszigetelő tulajdonságok jellemzik. Felépítésük a lehető legnagyobb szilárdság, tartósság, valamint könnyű és biztonságos kezelés követelményén alapul. A szekciók a népszerű keskeny bordás kivitelben fehér, ezüst, szürke, metál, piros, kék, zöld, antracit vagy barna színben vannak. Kérésre természetesen bármilyen színben a széles RAL paletta szerint legyártjuk az Ön garázskapuját.

RAL9006
RAL9007
RAL5010
RAL 3000
RAL8014
RAL 6005
RAL7016

MUNKÁINK

Průmyslová vrata BASE+ s 1 prosklenou sekcí a integrovaným vstupemPrůmyslová vrata BASE+ s vratovým těsněnímPrůmyslová vrata s 1 prosklenou sekcí a integrovaným vstupemPrůmyslová vrata se vstupem a prosklennou sekcíPrůmyslová vrata s prosklennou sekcíPrůmyslová vrata s individuálním designemPrůmyslová vrata s individuálním designemPrůmyslová vrata s individuálním designem

ALU + ALUMÍNIUM GARÁZSKAPU

Az ALU + alumínium garázskapuk nagyszerű megoldást kínálnak ipari épületek építéséhez vagy átalakításához, jelentős belső megvilágítással.

Minőségi anyagok használatakor a könnyedség és az elegancia kombinálódik az erővel és a stabilitással. A vizuális érintkezésen és a maximális korrózióállóságon alapuló biztonság az ilyen típusú garázskapuk számára magától értetődő.

MUNKÁINK

Hliníková vrataHliníková vrataHliníková vrata

SZELESBORDÁS KIVITELŰ GARÁZSKAPU

A maximális átlátszó alumínium ipari garázskapuk lehetővé teszik, hogy kívülről megmutassák, mit érdemes belül látni, vagy a garázskapu megjelenését úgy alakítják az épület külsejéhez, hogy szinte lehetetlen megmondani, hogy garázskapuról van szó. Ez a változat tökéletes például autószalonokban. Kérésre lehetőség van áttesző üvegű kivitelre vagy a garazskapu lehet bármilyen színben a RAL minta szerint. A legfeljebb 3000 mm széles alumínium garázskapu függőleges válaszfalak nélkül vannak, 3001 mm és 5000 mm között biztonsági okokból középen egy függőleges válaszfal osztja őket.

MUNKÁINK

Hliníková vrata s integrovaným vstupemHliníková vrataHliníková vrata

SZEMÉLYBEJÁRÓ AJTÓ ÉS ABLAKOK KÍNÁLATA

Az ipari garázskapuk szemelybejárati ajtói jelentős energiaköltségeket takarítanak meg, mivel ezek lehetővé teszik, hogy a teljes garázskapu kinyitása nélkül léphessen be az épületbe. Természetes a színazonosságuk a garázskapuval. A szemelybejáró ajtó kiegészíthető ajtócsukóval, biztonsági kapcsolóval személybejáró ajtóhoz, pánikszerelvényekkel és egyéb kiegészítőkkel. A személybejáró ajtó készülhet klasszikus küszöbbel, amelynek magassága 105 mm vagy 150 mm, az ajtó méretétől függően, vagy alacsony küszöbbel, amelynek magassága kevesebb, mint 30 mm.

Az acél ipari garázskapuk különféle kivitelű ablakokkal egészíthetők ki.

MUNKÁINK

Hliníková vrata ALM plus integrovaný vstupPrůmyslová vrata BASE+ s 1 prosklenou sekcí a integrovaným vstupemPrůmyslová vrata s 1 prosklennou sekcí a integrovaným vstupemPrůmyslová vrata se vstupem a prosklennou sekcí

TARTOZÉKOK

ABLAK IPARI GARÁZSKAPUKHOZ
ABLAK IPARI GARÁZSKAPUKHOZ

637x334mm, fekete keret

ABLAK IPARI GARÁZSKAPUKHOZ 2-ES KIVITEL
ABLAK IPARI GARÁZSKAPUKHOZ 2-ES KIVITEL

665x345mm, fekete keret

FOGANTYÚ IPARI KAPUHOZ
FOGANTYÚ IPARI KAPUHOZ

Fekete külső belső fogantyú

NAGY SÜLLYESZTETT FOGANTYÚ
NAGY SÜLLYESZTETT FOGANTYÚ

Nagy fekete süllyesztett

Katalógus

MŰSZAKI ADATOK