GARÁZSKAPUK ÉS IPARI KAPUK VEZETŐ GYÁRTÓJA Üzleti partnerek bejelentkezése
design drazka 1design drazkadesign hladky 1design hladky 3design kazetaintegrovany vstupdesign lamelav profildesign alusw

Szekcionált garázskapuk

  • A piacon a leghosszabb garancia 11 év
  • Kiváló hőszigetelő tulajdonságok
  • 40 mm vastagságú szekció
  • Saját dizájn lehetősége

A szekcionált garázskapuk jelenleg a leggyakrabban használt garázskapu típusok. A garázskapu 500, 555 vagy 610 mm magas szekciókból áll, amelyek vezetősínekben mozognak a mennyezet alatt. A szekcionált garázskapuk távvezérelt motorral és kiegészítőkkel, például beépített személybejáró ajtókkal, különféle típusú ablakokkal, fogantyúkkal és egyéb elemekkel szerelhetők fel.

Kerjen ajánlatot a garázskapura

Kivitel választása

SIMA KIVITEL

Modern és fényűző megjelenésével ez a garázsajtó kialakítás egyre több rajongót szerez. A sima kivitelű panelekből készült garázsajtók kiegészítik az épület modern építészetét. Előnye az egyszerűség, a praktikum és az egyszerű karbantartás. A sima kivitel lehetővé teszi a színek széles választékának alkalmazását. A RAL színminta, fa és színes fóliák összes utánzata segítségével laminálási technológiával. Ez a típusú panel a legalkalmasabb a DURA PRINT technológiával történő nyomtatásra is. A sima panel ideális rozsdamentes acél dekorok és különféle formájú dizájnablakok használatához.

MUNKÁINK

design garážových vrat hladký (imitace dřeva bahenní dub) s integrovaným vstupemdesign garážových vrat hladký (bílá barva) se čtvercovými okénky a integrovaným vstupemdesign garážových vrat hladký (bílá barva)design garážových vrat hladký (imitace dřeva oregon)design garážových vrat hladký (imitace dřeva sienna rosso)design garážových vrat hladký (imitace dřeva zlatý dub)design garážových vrat hladký (s čtvercovými okénky a nerez dekorem)design garážových vrat hladký, imitace dřeva zlatý dubdesign garážových vrat hladký (barva antracit) se čtvercovými okénky

SZÉLES BORDÁS KIVITEL

A széles bordával rendelkező garázskapuk egyre keresettebb képviselői a garázskapuk modern kialakításának. Előnyeik a praktikum és az egyszerűség. A központi horony optikailag tiszta és szabályos vonalakat hoz létre, és ezáltal kiegészíti házának modern kialakítását. A RAL színminta vagy a DURA PRINT nyomtatás szerinti széles színválaszték alkalmazható a panelen. A központi horonnyal rendelkező ajtók kiválóan alkalmasak a laminálási technológia alkalmazására. Bármilyen faimitáció vagy színes fólia kiválasztása esetén a panel mindig sima.

MUNKÁINK

design garážových vrat drážka (imitace dřeva winchester)design garážových vrat drážka (bílá)design garážových vrat drážka (imitace dřeva walnuss curcuma)

Keskeny bordás kivitel

A keskeny bordás kivitelű garázskapuk a klasszikus kialakítás és a hagyományos eredeti garázskapu képviselői. A tiszta vonalaknak köszönhetően minden típusú házhoz és falazathoz alkalmas. A keskeny bordás garázskapuk alapkivitelben fehér színben, faerezettel, stukkóval vagy sima felülettel kínáljuk. Az ügyfél kérésére bármilyen szín használható a RAL színminta vagy a DURA PRINT nyomtatás szerint. A sima felületű lamella használata lehetővé teszi a panelek laminálási technológiájának alkalmazását, amely jelentősen kibővíti a fautánzatok és színárnyalatok kínálatát.