GARÁZSKAPUK ÉS IPARI KAPUK VEZETŐ GYÁRTÓJA Üzleti partnerek bejelentkezése
vedlejší garážové dveře s přerušeným tepelným mostem 1

Garázs mellékajtó

  • Egységes dizájn a garázkapuval
  • Mindig méretre gyártva
  • Lehetőség van szigetelő kettős üvegezés használatára, különféle dekorokkal
  • Masszív alumínium keret és állítható pántok 3 tengelyen

Pontosan és az Ön igényeire szabva készítjük el az Ön garász mellékajtóját. Válasszon a különböző formatervezési minták, színek, DURA PRINT nyomtatás vagy színes fóliák közül. Kérésére a garázs mellékajtón teljes vagy részleges üvegezés vagy rozsdamentes acél dekoráció is használható. A garász mellékajtók mindig tökéletesen illeszkednek a garázskapuhoz, és ezáltal elegáns kiegészítői lesznek a garázsának.

IGÉNYELJE GARÁZS MELLÉKAJTÓJÁT

KÍNÁLATUNK

GARÁZS MELLÉKAJTÓ MEGSZAKÍTOTT HŐDÍDDAL

A megszakított hőhíddal ellátott garázs mellékajtó küllemében mindig teljesen megegyezik az Ön garázskapujával. Pontosan legyártjuk bármilyen méretben, formában, színben, nyomtatott DURA PRINT technológiával vagy fóliázzuk bármilyen fautánzattal vagy színes fóliával. Természetesen lehetséges teljes vagy részleges üvegezés vagy rozsdamentes acél dekoráció is, amely a garázs mellékajtót elegáns kiegészítővé teszi az Ön garázsán.

A megszakított hőhíddal ellátott szilárd alumínium keretnek köszönhetően nagyon jó hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Hasonlóan mint a kétszárnyú ajtók mindig alacsony küszöbbel vannak felszerelve, amely az egész szerkezet nagyobb stabilitását éri el. A szilárd alumínium keret megszakított hőhíddal és állítható csuklópánttal garantálja ezen garázs mellékajtó hosszú élettartamát.

A KRUŽÍK Kft. az első cseh garázskapu-gyártó, amely megszakított hőhíddal kezdett gyártani garázs mellékajtókat és kétszárnyú garázskapukat.

vedlejší garážové dveře s přerušeným tepelným mostem 1vedlejší garážové dveře s přerušeným tepelným mostem 2Vedlejší garážové dveře s přerušeným tepelným mostem

GARÁZS MELLÉKAJTÓ NEM MEGSZAKÍTOTT HŐDÍDDAL

A nem megszakított hőhíddal ellátott garázs mellékajtók a hagyományos garázs mellékajtók közé tartoznak. A nem megszakított hőhíd miatt természetesen rosszabb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Előnyük azonban az alacsonyabb ár.

A megszakított hőhíddal ellátott garázs mellékajtókhoz hasonlóan ezek az garázs mellékajtók is mindig méretre vannak gyártva, zsanérokkal, alacsony küszöbbel, amely megerősíti az egész szerkezetet, és szilárd alumínium kerettel rendelkeznek. Természetesen a legtöbb üvegezést használhatja, mint a szekcionált garázskapuknál, vagy választhat széles színválasztékunkból, DURA PRINT nyomtásunkból, fautánzatból vagy színes fóliából. Mindkét típusú garázs mellékajtó mindig a nyílásba van szerelve, és befelé és kifelé nyitható.

A garázs mellékajtókat azonban nem csak garázskapukhoz használják. Éppen ellenkezőleg, a garázs mellékajtók, amelyek külleme azonos a garázskapuval, nagyon alkalmas és elegáns megoldás, amely lehetővé teszi az emberek és a járművek ipari épületekben történő mozgásának elkülönítését. Ipari garázskupuknál is természetesen megmarad a különféle üvegezés és egyéb kiegészítők használatának lehetősége.

garážové dveře s nepřerušeným tepelným mostem 1garážové dveře s nepřerušeným tepelným mostem 2garážové dveře s nepřerušeným tepelným mostem 3

Katalógus