GARÁZSKAPUK ÉS IPARI KAPUK VEZETŐ GYÁRTÓJA Üzleti partnerek bejelentkezése
Vchodové dveře řady NEREZ

Bejárati ajtók bejárati ajtókhoz alkalmas ajtópanelekből

  • Mindig méretre gyártva
  • Kivitel és kiegészítők széles választéka
  • Kiváló hőszigetelő tulajdonságok
  • A kiváló minőségű alumínium keret garantálja az ajtó hosszú élettartamát

Válasszon alumínium bejárati ajtót széles kínálatunkból, mintáinkból és színeikből. Minden bejárati és garazskapu mellékajtót mindig pontosan méretre gyártunk, az ügyfél igényeinek megfelelően. A bejárati ajtókeretek megszakított hőhíddal rendelkezik, amely építési mélysége 80 vagy akár 95 mm is lehet. Kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Vagy alumínium ajtópaneleket használunk XPS maggal, vagy különféle vastagságú HPL ajtópaneleket. Természetesen kérésre a bejárati ajtót is teljesen üvegesre vagy oldal és felülvilágítóval is készíthetjük el.

IGÉNYELJEN BEJÁRATI AJTÓT

KIVITEL

BEJÁRATI AJTÓK INOX - ROZSDAMENTES ACÉL KIVITELBEN

Az INOX - rozsdamentes dizájn sorozat alumínium vagy HPL panelekkel ellátott bejárati ajtók 1,2 - 1,5 mm vastag rozsdamentes acél keretekkel vannak felszerelve, amelyek a panelhez vannak ragasztva és üvegezhetők. Az ajtó további dekoratív rozsdamentes acél elemekkel is rendelkezhet, amelyeket vagy ragasztanak, vagy marnak a panel felületére.

Vchodové dveře řady NEREZVchodové dveře P1Vchodové dveře P12Vchodové dveře P29Vchodové dveře P35Vchodové dveře P38

BEJÁRATI AJTÓK KLASSZIKUS KIVITELBEN

  • Mindig méretre gyártva
  • A kiváló minőségű alumínium keret garantálja az ajtó hosszú élettartamát
  • Kivitel és kiegészítők széles választéka

A KLASSZIKUS modellsorozat külső HPL paneljeivel ellátott bejárati ajtókat különféle alakú ablakokkal látják el, amelyek az ügyfél választása szerint többféle díszüveggel üvegezhetők. Felár ellenében biztonsági üveggel felszerelhetők. Kaphatók RAL színmintákban vagy különféle fa dekorokat utánzó fóliával. A bejárati ajtó felszerelhető bármilyen tetszőleges kiegészítővel (szerelvényekkel, különféle üvegdekorákkal stb.).

Vchodové dveře KlasikVchodové dveře K104Vchodové dveře K113