GARÁZSKAPUK ÉS IPARI KAPUK VEZETŐ GYÁRTÓJA Üzleti partnerek bejelentkezése
dvoukřídlá garážová vrata 1dvoukřídlá garážová vrata 2web 17

Kétszárnyú garázSkapuk

  • Minőségi alumínium profilok megszakított hőhíddal is
  • 3 tengelyben állítható pántok
  • A beépítés nem igényel áthidalót és oldal falat sem
  • Hőszigetelt kettős üvegezés használatának lehetősége különböző dekorokkal

A kétszárnyú garázskapuk hőhid megszakítassal a vagy anélkül a klasszikus szekcionált garázskapuk, oldalt szekcionált vagy redőny kapuk érdekes alternatíváját jelentik. Ideálisak egy minimális oldalfallal és áthidalóval rendelkező garázshoz. A kétszárnyú garázskapu felszerelése mindig a nyílásban történik. A kétszárnyú garázskapuk kiegészíthetők felső ablakkal is.

IGÉNYELJE EZT A KÉTSZÁRNYÚ GARÁZSKAPUT

VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGEK

MEGSZAKÍTOTT HŐHÍDMENTES KÉTSZÁRNYÚ GARAZSKAPUK

Érdekes újdonság a kínálatunkban a megszakított hőhíddal ellátott dupla szárnyú garázskapu, amelyeket a szekcionált garázkapu, oldalt szekcionált vagy redőny kapuk alternatívájaként kínálunk. Ideálisak olyan garázsokhoz, ahol csak minimális az oldal fal és az áthidaló is. Mint minden KRUŽÍK Kft. által gyártott garázsakapu, a kétszárnyú garázskapu is mindig méretre gyártjuk.

A kétszárnyú garázajtók gyártásához mindig kiváló minőségű beállító zsanérokat használunk, amelyek biztosítják az ajtó kerettel való tökéletes tömítés. A kétszárnyú garázskapuk mindig alacsony küszöbbel látjuk el, amelyel az egész szerkezet nagyobb stabilitását érül el. A szilárd alumínium szerkezet megszakított hőhíddal garantálja ezen ajtók hosszú élettartamát és kiváló hőszigetelési tulajdonságokat. Az alumínium keret is ennek az ajtónak a jellegzetes formatervezési eleme. Lehetőség van a keret és a burkolat érdekes színkombinációira, amelyek lehetővé teszik az ajtó pontos összehangolását a ház homlokzatával vagy annak egyes elemeivel.

Természetesen csaknem háromezer szín vagy több mint ötvenöt fa- és színes fóliautánzat közül választhatunk, amelyeket egy speciális laminálási módszerrel alkalmaznak a panelekre. Bármilyen típusú panel használható, valamint a legtöbb kiegészítő, mint a szekcionált garázskapuknál.

Mostantól lehetőség nyílik különféle dekorációval ellátott szigetelő kettős üvegezésre az üvegezéshez minden típusú kétszárnyú garázskapuhoz és garázskapu mellék ajtóhoz.

MUNKÁINK

Dvoukřídlá vrata s panely design hladký, vodorovné uspořádání, imitace dřeva cherry amarettoDvoukřídlá vrata s panely design lamelaDvoukřídlá vrata s hladkými panely a prosvětlenímDvoukřídlá vrata s hladkými panely

NEM MEGSZAKÍTOTT HŐDÍDMENTES KÉTSZÁRNYÚ GARÁZSKAPU

A kettszárnyú garázskapuk megszakítás nélküli hőhíddal a ketszárnyú garázskapuk klasszikus típusai. A megszakított hőhíddal rendelkező kétszárnyú garázskapukhoz képest természetesen rosszabb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, de előnyük az alacsonyabb ár. A ketszárnyú garázskapukhoz hasonlóan megszakított hőhídhoz hasonlóan ezek a kétszárnyú kapuk is mindig méretre készülnek, csuklóikkal, alacsony küszöbbel, amely megerősíti az egész szerkezetet, és szilárd alumínium kerettel, de megszakítás nélküli hőhíddal. Természetesen a legtöbb tartozékot használhatja, mint a szekcionált garázskapuknál, vagy bármilyen faimitációt, színes fóliát és színt választhat a kiterjesztett színminta közül az Ön kívánságainak megfelelően.

Mindkét típusú kétszárnyú garázskapu beépítése mindig a nyílásban történik. Ezért nincs szükség oldalfalra, és elektromos meghajtás nélküli változatnál áthidalóra sem. Elektromos meghajtás használata esetén legalább 50 mm-es áthidaló szükséges. Az elektromos meghajtású változatnál ugyanazokat a hajtásokat használjuk, mint a szekcionált garázskapuknál. Az garázskapuban lévő panelek alapértelmezés szerint vízszintesen vannak elhelyezve, a függőleges elhelyezéshez egyedi konzultáció szükséges. Mindkét típusú kétszárnyú garázskapu befelé és kifelé nyitható, de befelé nyitás esetén csak elektromos meghajtás nélkül.

MUNKÁINK

Dvoukřídlá vrata s panely design hladký, vodorovné uspořádání, imitace dřeva cherry amarettoDvoukřídlá vrata s panely design lamelaDvoukřídlá vrata s hladkými panely a prosvětlenímDvoukřídlá vrata s hladkými panely

TARTOZÉKOK

ABLAK 290 X 290 MM
ABLAK 290 X 290 MM

Ablak négyzet aluminium, 290 x 290 mm, dupla akrilüvegg

ABLAK KÖR 290 MM
ABLAK KÖR 290 MM

Ablak kör - alumínium, 290 mm, dupla akrilüveg

ABLAK KÖR 330 MM
ABLAK KÖR 330 MM

Ablak kör - inox, 330 mm, sima üveg

ABLAK 1000 X 170 MM
ABLAK 1000 X 170 MM

Ablak téglalap - alumínium, 1000 x 170 mm, dupla akrilüveg

ABLAK 488 X 322 MM
ABLAK 488 X 322 MM

Ablak téglalap, alumínium, 488 x 322 mm, dupla akrilüveg

ABLAK 600 X 170 MM
ABLAK 600 X 170 MM

Ablak téglalap, alumínium, 600 x 170 mm, dupla akrilüveg

Katalógus