GARÁZSKAPUK ÉS IPARI KAPUK VEZETŐ GYÁRTÓJA Üzleti partnerek bejelentkezése

A KRUŽÍK s.r.o. cég, amely több mint negyedszázada működik a piacon, ma hagyományos gyártója a szekcionált garázs és ipari kapuknak. A hazai és az európai piacon a gyártással és kereskedelemmel kapcsolatos széleskörű tapasztalatok a legnagyobb hazai gyártók közé sorolják ezen a területen. Az elmúlt években cégünk egyre nagyobb hangsúlyt kapott európai szinten, és jelenleg 13 európai országban rendszeresen értékesítünk.

A szekcionált kapuk gyártásának legmodernebb technológiáját a TÜV és a CSI tanúsítványok garantálják az összes KRUŽÍK Kft. által gyártott termékre és a minőségirányítási rendszer ISO 9001: 2015 tanúsítványa. A biztonságos működést az EN 13241-1 szigorú európai szabvány garantálja. A megszerzett tapasztalatoknak és tanúsítványoknak köszönhetően cégünk ma a legmagasabb minőséget, üzembiztonságot, termékgaranciát és nagy rugalmasságot kínál és garantálja képzett szakembergárda mellett.

Mindig pontosan a méretre gyártyzk a garázskapukat és ipari kapukat, ezáltal biztosítva, hogy minden építési nyílás pontosan kitöltött legyen. Szinte bármilyen alakú és méretű kapukat tudunk gyártani szinte bármilyen építési nyíláshoz.

Több mint 26 éve működünk a garázs és ipari kapuk piacán, és ez idő alatt gazdag tapasztalatokat szereztünk ...

Kuržík Kft. Vezérigazgatója

TANUSÍTVÁNYAINK

Valamennyi KRUŽÍK garázskapu és ipari kapu az EN 13241-1 európai szabvány követelményeinek megfelelõen tesztelt és tanúsított. Ezeket a tanúsítványokat saját tanúsítási folyamatunk részeként szereztük be, ezek semmiképpen sem vásárolt tanúsítványok. Itt valóban megéri összehasonlítani a kínálatot.


Podporujeme sportovní kluby

TÁMOGATJUK

A KRUŽÍK Kft. támogatja a vállalat központjában és környékén működő intézményeket és tevékenységeket. Az oktatási, sport- és kulturális intézmények és rendezvények támogatása leginkább a társaság tulajdonosainak vagy alkalmazottainak érdekeihez vagy hobbijaihoz kapcsolódnak.

Támogatjuk az általános és középiskolákat, sportklubokat és rendezvényeket (tenisz, jégkorong, motorsport, kerékpározás, futball), Kroměřížben zajló kulturális eseményeket - jelenleg a Music Kroměříž fesztiválhoz kapcsolódó Nyári Zeneakadémia Kroměříž.

Fontos a támogatás a szociális és egészségügyi területen is, amely Kroměříž város szociális szolgálatainak nyújt segítséget.