GARÁZSKAPUK ÉS IPARI KAPUK VEZETŐ GYÁRTÓJA Üzleti partnerek bejelentkezése
posuvná vrata 2posuvná vrata 3posuvná vrata 4

Oldalszekcionált garázskapu

  • Részleges nyitási lehetőség
  • A nyílás szabad magassága megmarad
  • Alumínium vasalt luxus kivitelben
  • Mindig méretre gyártva

Az oldalszekcionált garázskapuk érdekes alternatívát jelentenek a klasszikus szekcionált, kétszárnyú vagy redőny garázskapukhoz. Az oldalszekcionált garázskaput lehet részlegesen is nyitni az emberek kényelmes közlekedése érdekében, és ezáltal jelentős energiaköltségeket takaríthatnak meg. Ezenkívül az oldalszekcionált garázskapu beépítése nem csökkenti a nyílás szabad magasságát.

IGÉNYELJEN OLDALSZEKCIONÁLT GARÁZSKAPUT

KIVITEL

KESKENY BORDÁS KIVITEL

A keskeny bordás kivitelű garázskapuk a klasszikus kialakítás és a hagyományos eredeti garázskapuk képviselői. A tiszta vonalaknak köszönhetően minden típusú házhoz és falazathoz alkalmas. A keskeny bordás garázskapuk szekciói alapfelszereltségben fehér színben, faerezettel, stukkóval vagy sima felülettel gyártják. Az ügyfél kérésére bármilyen szín használható a RAL színminta vagy a DURA PRINT nyomtatás szerint. A sima felületű lamella használata lehetővé teszi a panelek laminálási technológiájának alkalmazását, amely jelentősen kibővíti a fautánzatok és színárnyalatok kínálatát.

MUNKÁINK

KAZETTÁS KIVITEL

A kazettás kivitelű garázskapuk évek óta népszerűek jellegzetes megjelenésük miatt, ami kiegészíti az Ön háza öszhangját. Klasszikus dizájnt képviselnek, és a legalkalmasabbak a dekoratív ablakok használatára. Mindig faerezettel vannak ellátva, az alap fehér színben, valamint a RAL színskála és a DURA PRINT nyomtatás esetében is.

MUNKÁINK

design garážových vrat kazeta (barva bílá)design garážových vrat kazeta (imitace dřeva zlatý dub)design garážových vrat kazeta, okénka s dekorační sadoudesign garážových vrat kazeta (imitace dřeva zlatý dub) s integrovaným vstupem

SZÉLES BORDÁS KIVITELŰ GARÁZSKAPU

A széles bordás kivitelű garázskapuk egyre keresettebb képviselői a garázskapuk modern kialakításának. Előnyeik a praktikum és az egyszerűség. A széles bordás kivitel optikailag tiszta és szabályos vonalakat hoz létre, és ezáltal kiegészíti a ház modern kialakítását. A RAL színminta vagy a DURA PRINT nyomtatás szerinti széles színválaszték alkalmazható a szélesbordás szekción, amely akár sima, akár faerezetű is lehet. A szélesbrdás kivitelű garázskapuk kiválóan alkalmasak a laminálási technológia alkalmazására. Bármilyen faimitáció vagy színes fólia kiválasztása esetén a panel mindig sima.